Koh Mook

Koh Mook is een groot eiland vergelijking met omringende eilanden, maar iets kleiner dan Koh Libong. Het is algemeen bekend als de eigenaar van Morakot Cave. Koh Muk is vrijwel interessanter om haar mooie stranden van vruchtbare natuur. Het is het eiland van oude gemeenschappen meestal moslim. Dorpelingen normaal gebruik lange-tailed boten te reizen tussen het eiland en Kuan Tung Ku Pier rekening slechts ongeveer 15 minuten. De meeste toeristen de voorkeur gebruik te maken van de pakketreis dienst die ook de tour programma van andere nabijgelegen eilanden.

 

 

Koh Mook is het derde grootste eiland van Trang Zee verzorgd door Had Chao Mai Nationaal Park, Koh Libong, Sub District, Kantang District. Het eiland van de functie is van hoge kliffen en rotsen naar de open zee op de westelijke kust. Het eiland van de Oost-kust is de vlakte met de cape post richting van de belangrijkste terreinen waar Ban Koh Muk is gelegen tussen de zee. Een zijde is Hua Laem Strand en Sapanyao Pier terwijl de andere zijde is Phangka Bay. Zwemmen kan gebeuren langs de kustlijn, het gebied van de vruchtbare zeewier dat is het heerlijke eten voor de dugong (zee koe). Koh Mook bevolking grotendeels islamitische mensen. Hun beroepen zijn visserij (zeekat), groeiende Para rubber en kokosnoot bomen. Mensen kunnen het vervoer naar iedere plaats door te wandelen, paardrijden of fietsen motorfietsen. Het hotel ligt ongeveer 3.5 km van Sapanyao Pier is een klein strand genaamd Farang Beach met 3-4 bungalows onder een rustige omgeving en is te bereiken door gehuurde motorfietsen.

 

Morakot Cave, een van de fantastische attracties van het onzienlijke in Thailand ligt op het westen van Koh Mook. De spannende reis naar Morakot Cave naast het zien van de prachtige natuur schepping is de manier om de grot te zwemmen door een voor een in de ingang van de grot met de breedte van niet meer dan 10m en weinig ruimte boven de zeespiegel. Dit kan slechts een kleine boot te passeren tijdens laagwater langs het kanaal van 80 m lang. Na het passeren van de ingang naar de andere kant, je zal staan bij de grote hal overdekt door de hemel kijkt op staande in de zeer grote trechter. Het zand strand zal worden gezien in het midden van de zaal, omringd door hoge kliffen. Sommige soorten van planten worden gevonden, hetzij op het strand of tat de klif zoals Caladium, wolfsmelk (Euphorbia mier quorum) enz. Het zonlicht tijdens het middaguur zullen dwars door de mond van de trechter. De weerspiegeling van de zee zorgt voor de smaragdgroene kleur als de naam 'Morakot Cave' wat betekent 'Emerald Cave. " Meestal zijn pakketreizen inclusief de reis naar Morakot Cave, duik bij Koh Chuak, Koh Ma en Koh Waen. Alle faciliteiten die boei, touw en zaklamp zal worden verstrekt door de touroperators. U kunt ook huren van de boot uit Koh Mook te Morakot Cave. Er zijn drie of vier resorts op Koh Mook evenals restaurants, winkels en motorfietsen voor verhuur.