Koh Mook

Koh Mook on suuri saari vertaamalla kanssa läheisille saarille, mutta hieman pienempi kuin Koh Libong. Se on hyvin tunnettu omistaja Morakot Cave. Koh Muk on käytännössä kiinnostava sen kauniit rannat hedelmällisen luonnollisessa ympäristössään. Se on saari antiikin yhteisöt enimmäkseen muslimi. Kyläläiset tavallisesti käyttää pitkän tailed veneet matkustaa välillä saaren ja Kuan Tung Ku Pier ottaen vain noin 15 minuuttia. Useimmat matkailijat haluavat käyttää matkapakettia palvelu, joka sisältää matkan ohjelman muiden läheisille saarille.

 


Koh Mook on kolmanneksi suurin saari Trang Sea huolehdittava jonka olisin Chao Mai kansallispuisto, Koh Libong, Sub District, Kantang District. Saaren ominaisuus on erittäin kallioita ja kallioita, joilla on avoimen mereen länsirannikolla. Saaren itäinen rannikko on plain kanssa Kap kohti tärkein maa, jossa Ban Koh Muk sijaitsee välillä mereen. Yksi puoli on Hua Laem Beach ja Sapanyao Pier, kun taas toinen puoli on Phangka Bay. Uima voidaan tehdä pitkin rantaa, alueen hedelmällinen merilevää, joka on herkullista ruokaa ja dugong (manaatti). Koh Mook väestö on enimmäkseen muslimeja. Heidän ammateissa ovat kalastus (seepia), kasvava Para kumin ja kookoskuidut puita. Ihmiset voivat kulkeutua paikka kävelemällä, ratsastus moottoripyörien tai polkupyöriä. Sijaitsee noin 3-5 km Sapanyao Pier on pieni ranta kutsutaan Farang Beach kanssa 3-4 bungalows keskuudessa rauhanomainen ympäristö, ja sitä voidaan helposti käsittää vuokra moottoripyöriä.

 

Morakot Cave, yksi kauniissa nähtävyydet salatusta Thaimaassa sijaitsee länteen Koh Mook. Jännittävän matkan Morakot Cave lisäksi nähdä hieno luonne luominen on tapa tavoittaa luolasta uimalla yksitellen sisääntuloliittymälle on luola, joiden leveys on enintään 10m ja vähän alueen merenpinnan yläpuolelle. Tämä voi sallia vain pieni vene läpäistääkseen aikana laskuvesi pitkin kanava 80 metriä pitkä. Ohitettuaan sisäänkäynnin toisella puolella, sinua seistä suuri sali katettu jonka taivas näyttöösi pysyvän sisällä hyvin suuri kanava. The hiekkaranta tullaan näkemään keskellä salin ympäröivät korkeat kalliot. Jotkin lajit kasvi löytyy joko rannalla tai tat on rantakallio kuten Caladium, spurge (Euphorbia ant päätösvaltaisuus) jne. auringonvalolle aikana keskipäivällä tulee suoraan läpi suussa kanavassa. Heijastamalla meren luo smaragdi väriä, jonka nimi on "Morakot Cave", joka tarkoittaa "Emerald Cave". Enimmäkseen ovat kiertomatkapaketteihin mukaan lukien matka Morakot Cave, sukellus on Koh Chuak, Koh Ma ja Koh Waen. Kaikissa tiloissa, jotka ovat poiju, köysikäyttöisten ja taskulampun toimitetaan matkanjärjestäjät. Voit myös vuokrata laivalla Koh Mook on Morakot Cave. On kolme tai neljä resorts on Koh Mook sekä ravintoloita, kauppoja ja moottoripyörien vuokraamisesta.